Blogg?

Gud nu sitter jag här och skriver en blogg, jag som aldrig hade tänkt skaffa en och tyckte att de bara va en trend och att alla människor helt plötsligt ska ha en...! Men igår när jag låg och skulle sova kom ja på att de vore rätt smart att skaffa en blogg nu när jag är ute i värde, så att alla ni där hemma kan följa med mig i min vardag här i skottlandet =)

Nu är det lördag och jag har varit här i 3dagar. För er som inte vet så är jag i Edinburgh och jobbar som au pair åt två små söta pojkar: James 3 ½ och Conor 1½ Väldigt söta och Väldigt högljuda men de är väl så små barn ska vara!

Har inte gått utanför huset så mycket ännu bara till afären, men idag så ska jag försöka ta mig in till centrum och kolla runt lite och till och med skaffa mig ett kontantkort så de blir billigare för mig att ringa!

Nej nu ska jag runda av de här med några bilder på barnen!

























Ps, Jag saknar dig jätte mycket och kan inte sluta tänka på dig även fast jag bara vill glömma. Ds




uppdatering!

Idag har ja varit till ett stort köpcenter som ligger 5min härifrån, köpte mig en mobil efter som att de tydligen va billigare än att försöka låsa upp och krångla med min befintliga tele! Så mitt nr är 00447929430565 så nu är de bara för er där hemma att ringa och trakasera mig med massa sms =)

Uscha hungrig är ja oxå, känner mig inte hemma här ännu så ja vill inte riktigt gå och fråga fall de blir mat snart =(


Ha det så bra era små söta snuttisar där hemma så hörs vi på fejjan =P haha

RSS 2.0