Dödskul skulle man kunna säga!

Igår var jag på Marre larre (MARIE LAVEAU) bästaste Rebecca & Fiona dj:ade HELT JÄVLA OTROLIGT GRYMT! Jag dog redan första låten dom brände av, nämligen ingen mindre än Adrian Lux Teenage crime...
Sen kom låten med stort L deras nya låt Bullets.. Jag stod på dansgolvet, svettig, glad och lagom full. Jag skrek, jag dansade, jag var i extas! Fiona kastar sig upp på dj-båsets "bord" lutade sig ut över dansgolvet och jag skreeeeek av glädje, hon drack champagne och såg så där sexigt snyggsöt ut.. Rebecca stod vid spakarna och dom kompletterar varandra så fruktansvärt bra! Publiken var helt vild och det var som en svettig orgie på dansgovet, folk var som galna, alla hoppade dansade och skrek. Jag gav upp när jag höll på att svimma efter Låna pengar hade spelats...
Här har ni låten som kommer eka i era högtalare hela våren/sommaren som den bästa partylåten!!!
Nu ska jag försöka sova en timme innan jobbet!

The Sounds

The Sounds på svenska blir judarna. Jag har en tröja som det står "Kick out the sound" på, vilket skulle bli "sparka ut judarna". Jag måste bränna upp tröjan så inte folk misstar mig för Jimmie Åkesson.. För övrigt tror jag Jimmie är ute i skogen och plockar blåbär med Lena för det brukar han vara. Lena är en trevlig transvestit från skåne som gillar skogen och är ja lite som kåt Gun i Hipphipp, Jimmie gillar lenas läppar..
Lena & Jimmie på krogen, Jan 2007.
(Jimmie <3 Lena = Sant...)

Öronmärkt tax

Tack och lov för att vardagen är tillbaka! Jag är nu uppbokad typ varje dag fram tills slutet av februari, vilket inte gör mig så mycket utan snarare tvärt om så tycker jag det är skönt att veta vad jag ska göra HELA TIDEN, det finns inget värre än att bara sitta hemma och fördriva tid.. Då vet jag inte var jag ska vägen. Jag tänker ju inte gå ut och gå som man kan göra på vår/sommar/höst för det är på tok för mycket snö och på tok för KALLT! Ja, jag tycker liksom att det får vara nog med vinter nu.. Jag känner att jag behöver sol, värme och kanske en katt? Jag fick föresten en resa till Spanien i julklapp, fick du det? Det ska bli skönt att få semester för första gången sen 2008 så det är jag fanemej värd!

Nej nu ska jag inte blogg mer idag, tack och godnatt!

Tjo och hej för farbror Frej!

Här sitter jag med en halväten fryspizza och lyssnar på Kings of leon.. Helt underbart skulle man kunna säga, om man tar bort pizzan för den var rätt äcklig! På tal om Kings of leon aka KOL så såg jag dem på Hultsfredsfestivalen, innan den sög ballade ur och vart uppköpt av tyskland.. Ja inte för att jag kommer ihåg så mycket mer än att jag hånglade vilt i publikhavet och tappade bort alla som jag kände. Meen jag kommer ihåg att de öppnade med låten Closer viket är en helt sjuktbra låt... Ja som vanligt har jag bjudit på ett helt meningslöst blogginlägg men det är väl det som bloggar är till för? Att vara meningslösa menar jag..
Göttans mos ännaaaaa, som de säger i Götlaboooorgeee!

Hitler hade bara en testikel!

Idag vaknade jag kl 06:00 av en otrolig förväntan, jag skulle ha opererats för första gången i mitt liv. Jag klev upp och duschade med desinfektionsvampar och vart snustorr på hela kroppen, så torr att det nästan sved överallt. Jag satte mig i bilen med min mor som skulle vara med mig på denna läskiga dag, mot sherwoodskogen skrek jag, men egentligen var det bara akademiska sjukhuset i Uppsala vi skulle till. Men väl framme så vart operationen inställt pga en infektion i en tand. Skit, tänkte jag, som har suttit och spritat händerna i 5timmar i ett litet unket väntrum med två sura gubbar, en glad gubbe och en glad tant, jag försökte skämta så mycket som det gick och fick iaf fram ett par skratt.. Medan jag spritade händerna satt mamma och tjatade om att hon ville att vi skulle gå ut och få lite friskluft, men jag vet att hon bara ville röka. Tillsist så sa docktorn du kan gå hem efter ultraljudet. Tack sa jag och skulle ta i hand. Nej, sa han. Vi har vinterkräksjuka på avdelningen så jag avstår från att ta i hand, vi kommer att stänga igen för patientinskrivningar... Vilket betydde att jag skulle inte fått bli inskriven iaf så det var väl rätt tur att jag fick en infektion i tanden nu och inte sen. WIhooo tänkte jag nu kan jag äntligen gå på DÖDSKUL på fredag och se Rebecca & Fiona.. Men NEJ. jag måste äta jättestark penicillin i en vecka och kan iaf inte gå på R&F´s spelning på dödskul på fredag!! TYPISKT.... Så nu sitter jag här i min ensamhet med sönderspritade händer och ingen fylla... Tack och hej!

Juste jag glömde, drömde?

Jag har några frågor som jag har tänkt på ett bra tag nu och jag hoppas någon på intranätet kan hjälpa mig... Vem är gud? Finns jag? Varför luktar det illa i mitt kök? Kommer jag dö ensam? Måste jag jobba ikväll?? Ja det är såna här frågor jag tampas med varje dag, är det någon annan som också gör det? Eller är det bara jag i hela världen som ifrågasätter all existens? Behöver jag gå till en psykolog? Nej vet du vad..

..

Här ligger jag med en torr brödbit och hoppas jag någon gång ska ha råd med mat. Igår köpte jag smör, jag råkade köpa med havssalt så nu är allt jättesalt. Meningslöst blogginlägg, tänker ni... Jag tänker: vem läser egentligen det här? Juste jag skurade mitt kök igår, det vart inte bättre.. Nu ska jag nog måla om där bara för att!
(jag tänker ladda upp en låt bara för att det känns lite som att det är min "grej" liksom!)

Ny doft önskas!

Efter en helkväll hemma med film och kvällsmat så känner jag mig nöjd, så nöjd att jag faktiskt ska ta tag i att diska. JO och kanske ta ner allt fult julpynt och röjja till grym musik som inte innehåller ordet jul någonstans och hoppas att jag slipper sånt jul-tjafs nästa år!
En av låtarna som avnjuts är denna:


Jag har föresten köpt väggtvätt idag och ska försöka bli av med doften av gammal människa och rök i mitt kök!

I'm on fire

Solen skiner och jag är för en gång skull uppe före kl 17:00.. Bruce spelas i högtalarna och det känns som att rutiner bör komma in i mitt liv innan jag går under! Efter 3veckor med konstant jobbande känner jag nu att det är dags att få tillbaka mitt liv.. Jag och koffe-KäfTEN ska ut och promenera runt gröngarn. Det blåser en förändringens vind med motion, operation och separation..
Jag bjuder på en av mina favvolåtar just nu!
Puss

Nytt år nya möjligheter?

Eftersom jag inte har skrivit på ja säg ett halvår så tar jag nu tag i saken och kanske känner för att börja blogga igen.. Jag är ju inte ute och reser längre och därför har jag haft bloggtorka men jag känner att jag kan ha material till er från mitt liv på komvux-enköping, det är häääärligt, underbart och ja stressigt.. Jag ska försöka satsa på att uppdatera så mycket som möjligt och vem vet kanske kommer det ett och annat om donken också... Då är det typ 100st i enköping som bloggar om McDonalds! YAY....
Puss och kram

RSS 2.0