Sweet dream...

Jag skriver inte så mycket i bloggen längre för jag har skaffat mig ett så kallat socialt liv, de vill säga att jag jobbar, hänger med familjen och försöker få tid för att umgås med vänner och även prata med S. Det är höst och nu ska man ju "normalt" bli deprimerad och vist så känner jag den krypande svara ångensten komma men jag har lyckats parera jäkligt bra och jag känner mig inte så deppig, jag är stolt över mig själv. Dock så fins det andra saker som gör att man inte är så glad hela tiden, tex så befinner sig den tjejen jag tycker bäst om i ett annat land och de vill jag ändra på men det går ju inte, sen vill jag ju ha pengar så jag kan åka och hälsa på henne och då måste jag ju jobba, Usch jag tycker inte om att jobba.
Nu sitter jag och dricker kaffe och tittar ut genom fönstret och ser hur löven överger träden och de luktar så där gott som de bara kan göra på hösten. Jag ska snart åka och träna och jag tänkte ta en promenad med min söta vove ikväll och bara låta kylan krypa in under lagrena med kläder, då ska jag titta upp på himlen (för jag hoppas på en stjärnklar kväll) och titta på stjärnorna och drömma mig bort, bort till ett annat land och där är allt varmt och skönt! För det är ändå de hösten handlar om, att drömma och att längta till sommaren.

Jävlar anamma, jävla kyckling, hej då!

Slut!

Då va helgen slut och jag får flaschbacks från förra hösten!

Vad är de för dag idag?

IDAG KOMMER HON!
Hej hopp gummisnopp, nervös tjej hej.
Har inte kunnat sova på typ hela natten
men jag lyckades slumra till mellan 4och7 så de va ju lite sömn iaf..
Nu är de cirka 5timmar kvar tills hon kommer och jag tror jag ska sova lite för att få tiden och gå
och sen ska ja gå på systemet och handla mat och städa ännumera =)
puss hej leverpastej

Hallelujah!

Sitter och lyssnar på Jeff buckleys version av hallelujah men jag tycker nog bättre om Leonard cohen! Imorgon kommer hon som jag har väntat på så länge och jag är så nervös att jag knappt kan andas, Fy bubblan!
Igår var en bakis dag som resulterade i att jag gick och shoppa loss på Åhléns och köpte mig en bok "Orgasmboken" jag har lärt mig väldigt mycket och då har jag bara läst halva änsålänge, jag hoppas på längre skönare och ljupare orgasmer när boken är klar ;) haha

AMEN!








Nu är det höst!

Har varit ute på en härlig höstpromenad och fick en känsla av lycka att jag har de ändå rätt bra.
Jag saknar fina Stina hon är på min inne lista och de är även denna höst.



Sol i Götet!

Idag är en fin dag men det är väldigt kallt så därför stannar jag inne och kollar på True Blood.

I´m addicted and I´m going straight!

 

 

(Hopefully will a cute little girl make me gay agen next week ;)


Bilder hit och dit!

Här är lite bilder från skottland!







 

 


Statistik.

Helt plötsligt har de blivit någon slags tävling mellan mig och Chris om vem som har mest sidvisningar och unikabesökare på våra bloggar, igår så vann jag! Idag behöver jag eran hjälp så inn och läs min fin fina blogg... =)

RSS 2.0