....

Dags för en uppdatering eller vad säger ni???

De har hänt så mkt sen sist... Michael Jackson är död, helt otroligt och väldigt sorgligt!
Ja har varit på Gratis konsert, Lenny Kravitz superbra live och ja tog på han =)

I fredags va ja ute med Keara och Kenny vi drack och drack och drack tills vi alla va Ap raka Och gick till en gay club.
väl där så bestämde sig Kx2 att dom skulle gå hem och dom lämna lilla mig kvar, Ja träffa en gammal gubbe som va jätte trevlig och iv gick vidare till en annan gayclub och där tror ja att jag vart drogad vet inte va som hände men ja vakna upp på Kennys soffa helt sönderbiten i munnen.... Inte helt OK!!!

I lördags umgicks jag med Underbara Inga hela dagen. vi vandra runt på stan ja prova en kläning och dansa till Michael jackson i ett omklädningsrum medans hon titta på och åt mackor med sylt, sen gick vi till ett av de älsta och tydligen finaste köpcentrerna i Edinburgh för ja behövde en toalett, vi gick vilse och hamna på en Bob dylan konstutstälning och fick gratis vin =) vi gick vidare och titta på allt möjligt krims krams vem vill ha en FLODHÄST i Porslin??? Vi gick runt i timmar och försökte hitta ut men vi kom bara längre och längre in i butiken =/ tillslut hitta vi matavdelningen Ha vi lukta på ostar, titta på marmelader, kände på allt möjligt gott som vilken människa som helst som gillar mat så vart vi hungriga... Dock så va de inte riktigt våran budjet så vi gick till Mc Donalds iställe haha lite mer passande för våran plånbok!!
Japp de va min helg det =)
hoppas ni har haft de Otroligt skönt i sverige och KLAGA ALDRIG MERA PÅ VÄDRET!!!!!!


Puss hej
Xxx
Jessilessi

Wales!

Torsdags: kl06:00 åkte jag till Wales. Emma och Zoe hämta mig på flygplatsen, måste säga att ja trivs där det känns som att man kan vara sig själv behöver inte sätta på sig nån mask iaf trosdagen tillbringade vi som en mysdag för ja va sååå trött och de va dom oxå så vi käka lunch på puben och åkte hem till Emma för att inte göra så mkt!

Fredag: Vakna av att Emma väkte mig när hon skulle till jobbet och ja va tvungen att lägga mig på soffan för att hålla deras lilla charlie sällskap =) underbart söt hund de där... Sov till 11 titta lite på nån dokumentär om andra värdskrigen sen kom Zoe och vi skulle åka och titta på bio men de gick inget speciellt som ja ville se så vi åkte till Blockbuster och hyrde 4st filmer istället de vart, Bride war, Hes just not that in to you, Vicky christina barcelona, Och nån film med Kate hudson som ja inte kommer ihåg va den hette... vi köpte donk och åkte hem till Emma och titta på filmerna tillsist kom Petting hem och vi titta på Hes just not that in to you och ja va lite flummig,ha. inte så spännande fredag men ock så trevlig!

Lördag: Jadu gjorde inte så mkt tills tjejerna kom över och vi beställde Kina jag älskar kina mat de är såååå gott!!
Ja hälde i mig 1flarra vin och vart på lyset dock så va ja inte den ända =) vi sjöng karioke och hade allsång med gitarren till kl4 på morgonen underbart skulle man kunna säga... Ja har numera lärt mig början på Everybody hurt med REM!

Söndag: Seg dag med kina rester! Allt ja vill säga om den dagen!!!!

Måndag: Försover mig stressar iväg till flygplatsen väl där ska ja checka in för deras hemsida funka inte när ja skulle göra de kvällen innan... Kommer fram till checkin disken och hon säger att de ska kosta mig £10 ungefär 130kr jävla rån för att skriva ut en jävla papper!! Ja skrek lite på dom och sa att dom va idioter och att de inte va mitt fel, Gaaah så kände jag!! Ja skaka av mig de och skulle gå igenom säkerhetskontollen och självklart så ska han gå igenom min väska, Jätte kul med tanke på alla mina skitiga underkläder från veckan... men men han fick gå igenom och självklart hitta dom inget. Idioter... Väl på planet hamnar ja brevid dom mäst irriterande damerna man kan hamna brevid, pratar grymt högt så att de hörs igenom min Ipod flaxar med armarna och ja va inte på humör så ja fick en panik attack börja skaka gråta och fick ingen luft, pinsamt kanske man kan tycka men ja bryde mig inte utan satta på mig mina solglasögon och luta mig mot gången för JAA jag fick sitta yterst ja hatar att sitta i gången!!!  Kom hem och slockna direkt som ja la mig i sängen sov hela dagen och kände inte för att prata med någon...

Ända sen dess har jag kännt mig nere, ja känner mig ensam även fast ja är omrigad av människor och barn. De känns som att ingen riktigt förstår och de är okej för de är knappt som att ja förstår..
Lyssnar på Antony & the johnsons kanske de mest deprimerande bandet Ever men de gör ingen för ja älskar dom helt underbar musik!!!
Kanske borde tänka på sängen snart kl är ju ändå 02:00 men Keara är inte hemma och barnen är hos Javier så ja är helt ensam och ja hatar att vara själv i huset!! Men de är väl bara att sova bort allt!


God natt


My heart is broken
Here in the cup of my hands
From between cracked fingers
Old blood spills
I had to move on, baby
For when I tasted my own tears
They were too sweet
And I knew that I had come to close
And I have tried to shine in the darkness
Entertaining vanities in vain
Fall deeper
Fall deeper

Födelsedag!

Jaha då va den över och jag är 21!!
Dagen börja med att Mamma och Pappa ringde kl 6 imorse och sjöng för mig =)
Sedan ringde mormor och alla gratulationer avlöste varandra! (Tack alla)
Dock somna jag om efter att ha pratat med dom och väktest av frukost på sängen av Keara och Conor, Väldigt mysigt!
Ja fick ett paket av Christoffer som ja vart super glad över =) Ja kläde på mig och sedan begavsig ja keara conor och james ut för att ha picnic i the links men de börja regna så vi gick till ett fik istället... Ja kom hem gjorde mig iordning och åkte in till stan för att ha middag med tjejerna ( tack ni är underbara) vi åt på en mysig liten Italiensk resturang och gick sedan vidare till en bar för några drinkar och nu sitter jag här och om 5timmar ska ja upp och åkte till flygplatsen för att bege mig till Wales. Man skulle kunna sumera att dage har varit bra!

Men ja kan inte låta bli att bli besviken att du inte hörde av dig och sa grattis.
Du va ändå den som ja ville skulle säga det!!





Was looking for a place to hide away instead I lost the heart I gave away
Tell me how could love stand a chance again?

I must admit that I Been feeling so alone
 It's what I am
it's what I’ve been
what I’ve become
Don't push it we both know I'm falling everytime
 You look at me Like you did
When you were mine


=)

So when I´m hanging out with my friends here every now and then a not so smart line pops out.
 here is some of them!

It´s a good thing your not sober when your drunk - Antonia

That guy whould be kinda cute if he looked diffrent - Inga

You have to have bones in your legs otherwise you´ll fall down - Sofia

You know, you always forget thinks you dont think about - Inga

Antonia - So where you from?
Guy - Austrailia
Antonia - But your Asian!

Inga - We´re like the fab5
Sofia - And I´m the gay one!

Tulo mellan bena Anna!

Idag är ja lycklig jag =)

Happy times has come to Newcraighall

Birds are singing and the sky is blue
I´m happy I found you
You make me smile
And laugh so laoud
Happy am I
And
O so proud



Ja så kan de gå när inte haspen är på!



"Jaha då blir vi blekas i kvarteret i år igen!"





AAAAAAAaarggggg!!!

Huvudvärk eller migrän ?
 De stålar i huvet  och det blir värre med dom bortskämda snorungarna
Ja hatar barn
(nej de gör ja inte)
Men kan ni tänka er att vakna varje morgon kl 05:30 av två barn som skriker utanför din dörr sedan forsätter detta skrikande HELA DAGEN...
och inte nog med de utan Mamman i familjen ska oxå skrika!!!


Jag har inte RÖKT på TVÅ dagar nu!
och man kan säga att abstinensen kickar inn!!!!


Nej fy tusan jag kanske inte har längtat hem så mkt i hela mitt liv!


Men nu ska ja gå med ungjävlarna och dansa!






Hej svej från en  Abstines tjej!










RSS 2.0