Snö, vackert eller hemskt!

Jag tycker att snön ska smälta bort och låta våren ta över.
Men när man går ut på promenad i kvälls/eftermiddags solen och ser de snötäckta landskapet breda ut sig så känner man inget annat än,
frid!


(Bilder kommer när blogg.se bestämmer att det ska fungera!)

Har ingenting emot hetrosexuella!

Jag har precis gått med i en grupp på, the place to be, facebook. Gruppen heter "Har ingenting emot hetrosexuella" där har dom gjort alla fördommar mot homosexuella från en omvänd vinkel. Att var Gay är de som är "normalt" och hetrosexuallitet är de "onormala". Det är rätt kul att sitta och kolla på alla kommentarer när allt är omvänt, man blir liksom chockad att det som sägs är faktiskt sant, fördommarna flödar och jag blir upprörd samtidigt som ja blir full i skratt.
Jag kommer nu visa några vanliga exempel på vad dom "normala heterosexuella" kan kläcka ur sig, fast nu i omvänd fattning.

"Jag känner en heterosexuell som är nästan helt normal, man tänker inte på det. Så jag tycker inte folk ska ha fördomar."

"Men har tänkt på det endå. Vad gör man om ens föräldrar skulle komma ut som hetero. Det känns så jävla känsligt ändå. Sånt ska ju liksom vara på ett sätt och så är det bara."

"Alltså, hur funkar det egentligen när heterosar har sex? Jag har alltid trott att det är såna där vaginala samlag som är deras grej (läskigt!), men så sa en bekant att jag var fördomsfull. Hur kan en kille veta hur en tjej fungerar & vice versa? Nej, det där med heterosex verkar onaturligt. Sånt förstår jag mig inte på."

"Min bästa vän sedan 20 år "kom precis ut" & nu känns det ganska jobbigt, tänk om han stöter på mig. Vi brukade ju resa ihop, bada och sådant, nu vet jag inte om jag klarar det längre. Synd på en så fin grabb. Inte är han ful alls heller så man undrar ju varför..."

"En på mitt jobb är heterosexuell, helt Okej för mig bara han inte börjar stöta på mig... man vet ju aldrig med dom"


(Dom sista två är skrivna av tjejer.!)




Jag tycke att det är skrämmande att vi påstår att vi lever i ett mer accepterat samhälle idag, för såna här kommentarer sägs dagligen!

(Jag säger självklart inte att homosexuella inte har fördommar.)




Vi har en lång väg kvar att gå!!!






Feber?

Jag tar tempen ca: 2gg om dagen, är de onormalt?
Ja står iaf på 37.5'c, betyder det att ja har feber?

Frida

De här mina vänner är Frida.
Nu tycker jag att vi alla hälsar henne välkommen och säger,
HEJ FRIDA!



Dröm

En gång drömde jag om att bli stor, nu vill jag bli liten.

RSS 2.0