....

Dags för en uppdatering eller vad säger ni???

De har hänt så mkt sen sist... Michael Jackson är död, helt otroligt och väldigt sorgligt!
Ja har varit på Gratis konsert, Lenny Kravitz superbra live och ja tog på han =)

I fredags va ja ute med Keara och Kenny vi drack och drack och drack tills vi alla va Ap raka Och gick till en gay club.
väl där så bestämde sig Kx2 att dom skulle gå hem och dom lämna lilla mig kvar, Ja träffa en gammal gubbe som va jätte trevlig och iv gick vidare till en annan gayclub och där tror ja att jag vart drogad vet inte va som hände men ja vakna upp på Kennys soffa helt sönderbiten i munnen.... Inte helt OK!!!

I lördags umgicks jag med Underbara Inga hela dagen. vi vandra runt på stan ja prova en kläning och dansa till Michael jackson i ett omklädningsrum medans hon titta på och åt mackor med sylt, sen gick vi till ett av de älsta och tydligen finaste köpcentrerna i Edinburgh för ja behövde en toalett, vi gick vilse och hamna på en Bob dylan konstutstälning och fick gratis vin =) vi gick vidare och titta på allt möjligt krims krams vem vill ha en FLODHÄST i Porslin??? Vi gick runt i timmar och försökte hitta ut men vi kom bara längre och längre in i butiken =/ tillslut hitta vi matavdelningen Ha vi lukta på ostar, titta på marmelader, kände på allt möjligt gott som vilken människa som helst som gillar mat så vart vi hungriga... Dock så va de inte riktigt våran budjet så vi gick till Mc Donalds iställe haha lite mer passande för våran plånbok!!
Japp de va min helg det =)
hoppas ni har haft de Otroligt skönt i sverige och KLAGA ALDRIG MERA PÅ VÄDRET!!!!!!


Puss hej
Xxx
Jessilessi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0